NVM Business lanceert Duurzaamheidsscan kantoren

26/11
2012
NIEUWEGEIN (EZPress) - Eigenaren en gebruikers van kantoorobjecten kunnen vanaf nu via een NVM Businessmakelaar eenvoudig een Duurzaamheidsscan van hun kantoor laten maken. Daardoor kunnen zij, op een betaalbare en eenvoudige manier, zien hoe duurzaam hun kantoorobject is en op welke gebieden verbeteringen c.q. besparingen mogelijk zijn.

De NVM Business Duurzaamheidsscan is door de NVM in samenwerking met Ingenieurs- en adviesbureau Search ontwikkeld. De scan is gebaseerd op in de markt veel gebruikte meetinstrumenten voor duurzaamheid zoals bijvoorbeeld BREEAM, GPR, het EPBD energielabel etc.

Door te kijken hoe een kantoorobject scoort op gebieden als locatie en mobiliteit, materiaalgebruik, energieverbruik, gebruikskwaliteit en waterverbruik, wordt de duurzaamheid van een kantoor bepaald.

De scan geeft eigenaren en gebruikers hiermee op een snelle en eenvoudige manier inzicht in de duurzaamheid van hun kantoor en laat meteen zien hoe de duurzaamheid kan worden verbeterd.

De Duurzaamheidsscan is vanaf begin volgend jaar eveneens als app beschikbaar, zodat NVM Business makelaars de opname van een object met een tablet ter plaatse kunnen uitvoeren. De applicatie voor zowel desktop als tablet is ontworpen en gebouwd door Initium Mobile uit Utrecht.

//Einde bericht

Bron: NVM

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 26 november 2012, 10:56
Bron: EZPress Milieu
Categorie: Natuur en Milieu
Tags: Nieuwegein, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry