Denit Preferred Supplier XS4ALL

23/11
2012
AMSTERDAM (EZPress) - XS4ALL heeft Denit Hosting Solutions geselecteerd als Preferred Supplier voor dedicated- en virtual server cloud oplossingen. Beide partijen kennen elkaar goed doordat Denit vanaf 2009 een datavloer van XS4ALL afneemt in het DC2 datacenter van KPN. In het datacenter is alles gericht op veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid.

Op basis van de toegevoegde waarde van Denit in het leveren van de juiste expertise, het meedenken met de klant en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is Denit gekozen tot Preferred Supplier van XS4ALL op het gebied van server en/of cloud oplossingen, al dan niet op maat. Denit heeft de eerste cloud projecten inmiddels met succes opgeleverd aan XS4ALL klanten.

Edwin Cornelissens, mede-oprichter en Managing Director van Denit Hosting Solutions: “Denit is zeer verheugd dat XS4ALL ons heeft gekozen als Preferred Supplier. XS4ALL heeft blijkbaar veel vertrouwen in onze organisatie en techniek. Daar is Denit best trost op. Klanten verdienen de hoogste uptime en de beste performance voor hun ICT omgeving. Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaat Denit voor een persoonlijke aanpak.”

Over XS4ALL

XS4ALL levert hoge kwaliteit internetdiensten voor consumenten en de zakelijke markt en heeft ongeveer 500 medewerkers en 250.000 klanten. Opgericht in 1993 als de eerste publieke internetprovider in Nederland, ziet de provider voor zichzelf een speciale verantwoordelijkheid weggelegd in de technische en maatschappelijke ontwikkeling van internet. Meer informatie is te vinden op www.xs4all.nl/zakelijk/hosting

Over Denit Hosting Solutions

Denit is een snelgroeiend, autonoom en financieel solide bedrijf dat actief is in de hostingmarkt sinds 1999. Denit is dé specialist in Enterprise Cloud Services en Managed Hosting. Denit is volledig gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige server oplossingen. Via partners bedienen wij eindgebruikers in het MKB. In nauwe samenwerking met partners creëren we hoogwaardige ICT-oplossingen waar hun klanten van profiteren. Om kwaliteit te waarborgen werkt Denit op basis van ISO 9001 en 27001 standaarden. Meer informatie is te vinden op www.denit.nl

//Einde bericht

Bron: Denit

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 23 november 2012, 07:32
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry