Donateursdag 2012: veel inzet, te weinig donateurs

14/11
2012
Donderdag 1 november hielden we onze jaarlijkse donateursdag. Met jullie hulp riepen we zo veel mogelijk mensen op om donateur te worden van Bits of Freedom en mee te strijden voor internetvrijheid. Er werd getweet, geliked en geblogd. We zagen onze banners op verschillende sites verschijnen. Mensen lieten weten waarom ze internetvrijheid belangrijk vinden en ons werk steunen. Maar de nodige donateurs bleven uit: we hebben nog lang niet het benodigde aantal donateurs voor 2013 gehaald. Dus? Dus gaan we door met onze campagne!

Maar eerst willen we jullie bedanken! Dank aan de nieuwe donateurs die ondanks de crisis en dreigende kabinetsplannen ons werk belangrijk genoeg vinden om te steunen. Dank aan Douwe en Wendy van Greenhost die een dag lang bij ons op kantoor hebben gemaild en gebeld. Dank aan iedereen die zijn blog versierde met een banner van Zuckerberg of Opstelten. En dank aan alle mensen die de timeline van hun volgers en vrienden hebben bestookt met oproepen om donateur te worden.

Misschien zijn we te bescheiden geweest. Misschien waren we niet bescheiden genoeg. Misschien is het ons domweg niet gelukt genoeg mensen te bereiken.

We zijn erĀ  in ieder geval nog lang niet. We komen nog heel veel donateurs tekort. En dat kan niet, want we waren bloedserieus: zonder donateurs geen Bits of Freedom.

Daarom gaan we door met werven. Terwijl je dit leest zijn we nieuwe snode plannen aan het smeden. Wordt vervolgd dus!

(Maar je hoeft natuurlijk niet te wachten op een nieuwe campagne: via bof.nl/do-your-bit ben je binnen 2 minuten donateur!)

Datum: woensdag 14 november 2012, 17:54
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry