MVV eenvoudig langs FC Den Bosch

09/11
2012
MVV heeft zich uitstekend hersteld van de nederlaag tegen Sparta van maandag in de Jupiler League. De koploper was vrijdag in Maastricht met 4-0 te sterk voor FC Den Bosch. Leroy Labylle opende de score kort voor rust. In de tweede helft nam MVV verder afstand via Mark Veldmate, Malcolm Esajas en Danny Schreurs.

MVV heeft na twaalf speelronden nu vijf punten voorsprong op FC Dordrecht en Sparta. Dordrecht won met 4-3 bij De Graafschap. Sparta rekende dankzij treffers van Sandro Calabro en Steef Nieuwendaal met 2-0 af met Helmond Sport, dat op zeven punten van de koploper vijfde staat.

Hekkensluiter Almere City deed in de strijd tegen degradatie goede zaken. Directe concurrent FC Emmen werd met 1-0 verslagen. De achterstand van Almere op Excelsior, FC Eindhoven en Emmen bedraagt nu nog een punt.