Twente weet niet te winnen bij Roda JC

20/10
2012
FC Twente heeft voor de eerste keer dit seizoen gelijkgespeeld. Bij Roda JC kwamen de Tukkers niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Luc Castaignos en Guus Hupperts vulden het scorebord. Koploper Twente ziet door de verloren punten PSV en Vitesse op een punt naderen. De Arnhemmers wonnen met 3-0 bij NAC Breda.

Na een doelpuntloos eerste uur zette Castaignos de Tukkers na 68 minuten op voorsprong. Nadat Sanharib Malki na een vrije trap de bal bijna in eigen doel had gewerkt, profiteerde de spits van de terugstuiterende bal: 1-0. Hupperts vond vijf minuten later het doel en hield een punt in Zuid-Limburg.

Vitesse deed goede zaken bij NAC door simpel te winnen. Jonathan Reis zorgde voor de openingstreffer, waarna Wilfried Bony het duel met twee doelpunten dichtgooide. De Arnhemmers komen door de overwinning op 21 punten, evenveel als PSV en eentje minder dan FC Twente.

Datum: zaterdag 20 oktober 2012, 21:55
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Breda, Limburg, Noord-Brabant