`WE keep on growing` biedt meer kans op groei en succes

18/10
2012
DEN HAAG (EZPress) - `Vrouwelijke ondernemers moeten het gat tussen aantallen mannelijke en vrouwelijke ondernemers dichten,` dat zegt minister Maxime Verhagen van Economischer Zaken, Landbouw en Innovatie.

In een videoboodschap voor de European SME Week Summit: `Women’s Entrepreneurship Makes Business Sense`, richt Verhagen zich samen met Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden tot 600 vrouwelijke ondernemers uit 17 landen die bij elkaar zijn om te praten over dit thema.

Netwerk van vrouwelijke ondernemers

´WE keep on growing´ - waarbij WE staat voor Women Entrepreneurs - zet zich actief in voor vrouwelijk ondernemerschap en is op 31 januari 2012 in Nederland van start gegaan. Het project geeft vrouwelijke ondernemers een sterk netwerk en werkt met gerenommeerde mentoren die vrouwelijke ondernemers 2 jaar lang coachen.

In Nederland zijn 15 succesvolle vrouwelijke ondernemers en een mannelijke ondernemer mentor voor 30 vrouwelijke ondernemers. Ze begeleiden hen zodat ze meer kans hebben op groei en succes. En zo creëren ze werkgelegenheid en innovatie.

EU-programma

`WE keep on growing` is de Nederlandse deelname aan het EU-programma Mentoring Scheme Women Entrepreneurship. Het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie is mede-financier van dit programma.

//Einde bericht

Bron: Ministerie van EL&I

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 18 oktober 2012, 08:16
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry