Frankrijk pakt op de valreep punt bij Spanje

16/10
2012
Spanje en Frankrijk hebben dinsdag in hun onderlinge WK-kwalificatieduel de punten gedeeld. In Madrid werd het 1-1. De Fransen stelden pas diep in blessuretijd een punt veilig via Olivier Giroud. Sergio Ramos had Spanje op voorsprong gezet. Kort voor rust verzuimde Cesc Fabregas uit een strafschop voor 2-0 te zorgen.

Spanje en Frankrijk blijven wel de lijstaanvoerders in groep I met zeven punten. In dezelfde poule won Wit-Rusland met 2-0 van Georgië.

Turkije kreeg in de groep van Nederland opnieuw een gevoelige tik te verwerken. Bij Hongarije werd met 3-1 verloren. De Hongaren nemen nu de tweede plaats in met negen punten, drie minder dan koploper Oranje. Estland, op 22 maart de volgende tegenstander van Oranje, rekende met 1-0 af met Andorra door een treffer van de voormalige Roda JC- en ADO Den Haag-spits Andres Oper.

Griekenland en Bosnië-Herzegovina delen de koppositie in groep G. De Grieken wonnen nipt met 1-0 bij Slowakije. Bosnië-Herzegovina klopte Litouwen met 3-0. In dezelfde poule pakte Letland de eerste drie punten tegen Liechtenstein: 2-0.

In groep E maakten Zwitserland en Noorwegen geen fout. Koploper Zwitserland versloeg IJsland met 2-0, de Noren, die tweede staan, pakten de volle mep op Cyprus: 3-1. Albanië neemt de derde plaats in door een 1-0 zege op Slovenië.

Datum: dinsdag 16 oktober 2012, 23:40
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Andorra, Cyprus, Estland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Madrid, Noorwegen, Rusland, Slowakije, Spanje, Turkije, Wit Rusland, Zwitserland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry