Roemenen na drie speelronden nog zonder puntverlies

12/10
2012
In de poule van het Nederlands elftal heeft Roemenië in Istanbul met 1-0 gewonnen van Turkije. Gheorghe Grozav scoorde in de blessuretijd van de eerste helft de winnende treffer voor de Roemenen. De Roemenen zijn na drie speelronden in groep F nog zonder puntverlies. Nederland haalde uit zijn eerste twee wedstrijden eveneens de volle buit.

In groep B won Italië in Yerevan met 3-1 van Armenië. Andrea Pirlo benutte al na elf minuten een strafschop voor de Squadra Azzurra. Een kwartier voor rust kwamen de Armenen via Henrikh Mkhitaryan op gelijke hoogte. Door treffers van Daniele De Rossi en Daniel Osvaldo trokken de Azurri alsnog de zege naar zich toe.

Edgaras Cesnauskis bezorgde Litouwen in groep G met twee doelpunten een 2-0 zege op Liechtenstein. IJsland boekte ook een zege door in Albanië met 2-1 te winnen. IJsland staat nu samen met Zwitserland bovenaan in groep E.

Datum: vrijdag 12 oktober 2012, 21:40
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: IJsland, Liechtenstein, Litouwen, Turkije, Zwitserland