United wint simpel bij Newcastle

07/10
2012
Manchester United heeft de uitwedstrijd bij Newcastle United zondag opvallend simpel gewonnen met 0-3. Johny Evans, Patrice Evra en Tom Cleverly zorgden voor de productie. Robin van Persie werd drie minuten voor tijd gewisseld, Alexander Büttner zat niet op de reservebank. De vicekampioen staat nu vier punten achter op nummer één Chelsea en deelt de tweede plek met stadgenoot City.

Borussia Dortmund heeft de lastige uitwedstrijd bij Hannover 96 in de Bundesliga niet weten te winnen: 1-1. Robert Lewandowski, die Ajax eerder dit seizoen nog vloerde in de Champions League, vond het net voor de landskampioen. Nadat Mame Biram Diouf eerst nog voor open doel de kans op de gelijkmaker had gemist, prikte hij de bal er even later wel in.

Dortmund komt door de gemorste punten op een nog grote achterstand van de ongeslagen koploper Bayern München. De club van Arjen Robben heeft nu negen punten voorsprong op de kampioen. Hannover blijft de vijfde plek bezetten.

VfB Stuttgart en Bayer Leverkussen deelden de punten. Stefan Kiessling scoorde tweemaal voor Leverkussen, Vedad Ibisevic deed dat voor Stuttgart. De ploeg van Kiessling staat op gelijke hoogte met Hannover, terwijl Stuttgart met zes punten net buiten de degradatiezone verblijft.

Luuk de Jong was belangrijk voor Borussia Mönchengladbach. De Nederlandse recordaankoop en Juan Arango bezorgden Eintracht Frankfurt de eerste verliespartij van het seizoen: 2-0. De Jong en Gladbach stijgen door de zege naar de tiende plek in het klassement, Frankfurt volgt Bayern München op vijf punten en blijft nummer twee.

Datum: zondag 7 oktober 2012, 20:35
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Duitsland, Frankfurt, Manchester, Newcastle, Stuttgart, Verenigd Koninkrijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry