Helmond verliest thuis van Dordrecht

01/10
2012
Helmond Sport heeft maandag de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. In Brabant was FC Dordrecht met 3-0 te sterk door doelpunten van Moussa Kalisse voor rust en Lars Veldwijk en nogmaals Kalisse in de tweede helft. Helmond blijft nu tweede op een punt achter MVV. De Maastrichtenaren kunnen vrijdag bij winst op FC Emmen de eerste periodetitel pakken.

SC Veendam en Cambuur Leeuwarden speelden maandag met 1-1 gelijk. Lars Hutten zette de thuisploeg in de Langeleegte na negentien minuten op voorsprong, maar nog voor rust maakte Erik Bakker namens de Friese bezoekers gelijk. Arjan Wiegers speelde in de slotfase een hoofdrol. Hij viel in de 86e minuut in bij Veendam en werd drie minuten later alweer met rood van het veld gestuurd.

Datum: maandag 1 oktober 2012, 22:10
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Dordrecht, Drenthe, Emmen, Friesland, Groningen, Helmond, Leeuwarden, Noord-Brabant, Veendam, Zuid-Holland