Shopbuddie.nl zet zich in voor Stichting Pink Ribbon

02/10
2012
ZEEWOLDE (EZPress) - Elk jaar krijgen tussen de 13.000 en 14.000 vrouwen en circa 100 mannen in Nederland de diagnose borstkanker. Shopbuddie.nl maakt zich daarom hard om geld in te zamelen voor Stichting Pink Ribbon. In oktober, de maand waarin jaarlijks extra aandacht wordt geschonken aan borstkanker, maken wij voor elk nieuw lid dat zich in deze maand aanmeldt €2,50 over naar de Stichting Pink Ribbon.

Het bedrag wordt gebruikt voor de financiële ondersteuning van projecten, die worden gerealiseerd ter verbetering van de zorg voor borstkankerpatiënten en hun naasten. Shopbuddie.nl steunt Stichting Pink Ribbon, omdat zij vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid een steentje wil bijdragen en zich sterk wil maken voor blijvende aandacht voor borstkanker.

Steun Shopbuddie = steun Pink Ribbon!

Borstkanker is bij vrouwen, van jong tot oud, nog steeds de meest voorkomende vorm van kanker. Shopbuddie.nl zet zich de gehele maand oktober in in om door middel van verschillende acties aandacht te vragen en een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor de Stichting Pink Ribbon. De leden van Shopbuddie.nl kunnen ons hierbij helpen. Door vrienden uit te nodigen om ook lid te worden, verdienen niet alleen zij €2,50, maar doneert Shopbuddie.nl ook €2,50 voor elk nieuw lid aan dit goede doel. Daarnaast organiseren we diverse winacties, waarvan de prijzen in het teken staan van Pink Ribbon. Zo worden er speciale Pink Ribbon pakketten verloot en tegoedbonnen van bekende webshops als V&D, wehkamp.nl en bol.com. Deelnemen aan deze winacties kan via onze Facebookpagina www.facebook.nl/shopbuddie en via onze website www.shopbuddie.nl

Cashback korting bij ruim 2.500 webwinkels

Shopbuddie.nl, opgericht in 2009, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste Nederlandse community voor online shoppers die geld besparen door het ontvangen van cashback op hun online aankopen. Naast cashback bij 2.500 webwinkels biedt Shopbuddie.nl haar leden (exclusieve) deals en kortingscodes, waarmee zij profiteren van extra kortingen tijdens het online shoppen.

Samen sterk in de strijd tegen borstkanker

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker met als doel het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun naasten te verbeteren. Shopbuddie.nl ondersteunt dit goede doel en de activiteiten die zij verricht om de verspreiding van borstkanker tegen te gaan. In de maand oktober zet Shopbuddie.nl zich in om zoveel mogelijk leden te werven en daarmee een zo hoog mogelijke donatie voor Pink Ribbon op te halen. Consumenten worden opgeroepen om zich in oktober (gratis en vrijblijvend) aan te melden bij Shopbuddie.nl, zodat voor elke nieuwe Buddie €2,50 kan worden gedoneerd aan Pink Ribbon.

Datum: dinsdag 2 oktober 2012, 11:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Flevoland, Zeewolde

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry