MVV koploper na zege op Excelsior

30/09
2012
MVV is tenminste een dag koploper van de Eerste Divisie. De Maastrichtenaren wonnen op eigen veld met 4-2 van Excelsior en staan een punt voor op Helmond Sport dat maandag nog in actie komt. FC Volendam won de uitwedstrijd bij Telstar met 3-0 en staat weer een punt achter de Brabanders op de derde plaats.

In de Geusselt leek het er in het begin niet op dat MVV met drie punten aan de haal zou gaan. Al na negen minuten kwam Excelsior via Roland Alberg namelijk op voorsprong. Bryan Smeets zette met goals in de 39e en 48e minuut de wedstrijd op zijn kop en Danny Schreurs en Malcolm Esajas voerden de score verder op. In blessuretijd maakte Rangelo Janga vanaf de strafschopstip nog de tweede Rotterdamse goal.

Volendam kwam in Velsen al na acht minuten op 1-0. Anthony Correia zette zijn handtekening onder die treffer. Michiel Kramer verdubbelde de score in de zeventiende minuut en maakte op slag van rust ook de 3-0. In de tweede helft geloofde Volendam het wel en dus werd de ruststand ook de eindstand.

Datum: zondag 30 september 2012, 17:20
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Groningen, Helmond, Leek, Noord-Brabant, Noord-Holland, Rotterdam, Velsen, Zuid-Holland