Dick Advocaat spaart Van Bommel en Bouma in beker

26/09
2012
PSV-trainer Dick Advocaat doet in het bekerduel tegen de amateurs van Achilles'29 geen beroep op routiniers Mark van Bommel en Wilfred Bouma. Ook Marcelo wordt uit voorzorg aan de kant gehouden. Jetro Willems en Erik Pieters zijn door blessures niet beschikbaar, terwijl Stanislav Manolev een schorsing moet uitzitten.

`Er gaan wat jongens spelen die er niet elke wedstrijd in staan'', zei Advocaat woensdag. De Hagenaar wilde alleen verklappen dat Tim Matavz in de spits begint. Toptalent Jürgen Locadia, de topschutter van de beloften, zit in Groesbeek op de bank.

Advocaat heeft amateurkampioen Achilles'29 een aantal keer bekeken. `Achilles kun je nauwelijks een amateurclub noemen. Ze hebben het niveau van de top van de Jupiler League'', zei de gelouterde oefenmeester met respect. `Ze hebben vorig jaar alles gewonnen op amateurniveau. Die ploeg kan gewoon heel goed voetballen. Ze zeggen altijd dat het kan spoken bij Achilles, ze zitten de laatste jaren vaak bij de laatste 16 in de beker. Wij moeten dat voorkomen en hebben maar één doel, de volgende ronde halen.''

Datum: woensdag 26 september 2012, 16:20
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Gelderland, Groesbeek

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry