Go Ahead Eagles na strafschoppen langs VVV

25/09
2012
Go Ahead Eagles heeft zich ten koste van VVV-Venlo geplaatst voor de derde ronde van de KNVB-beker. De ploeg van trainer Erik ten Hag trok dinsdagavond na strafschoppen aan het langste eind in de Adelaarshorst in Deventer. Na een knotsgekke verlenging stond het nog 4-4.

De Eagles leken aanvankelijk ver verwijderd van een vervolg in het bekertoernooi, nadat de bezoekers voor rust op voorsprong waren gekomen via twee treffers van Bryan Linssen. In de slotfase sleepten Jop van der Linden en Joey Suk echter een verlenging uit het vuur.

Daarin nam VVV via Uche Nwofor opnieuw de leiding, boog de thuisploeg de score om via Marnix Kolder en Suk, maar maakte Nwofor in extremis gelijk. De penalty's werden vervolgens beter genomen door Go Ahead Eagles: 4-3.

Datum: dinsdag 25 september 2012, 21:40
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Deventer, Limburg, Overijssel, Venlo