Eerste misstap Helmond Sport in Jupiler League

21/09
2012
Helmond Sport heeft vrijdag voor het eerst dit seizoen punten verspeeld in de Jupiler League. De ploeg van coach Eric Meijers kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Fortuna Sittard. Patrick Nkoyi zette de bezoekers na twaalf minuten op voorsprong, Sebastian Stachnik maakte een kwartier voor tijd gelijk.

Helmond gaat met zestien punten uit zes duels nog wel aan kop, maar het zag MVV Maastricht tot op twee punten naderen. De Limburgers wonnen met 3-2 bij AGOVV.

Antonio Stankov, Mark Veldmate en Danny Schreurs zetten MVV op een comfortabele voorsprong. In de slotfase werd het toch nog spannend door twee treffers van Sander Fischer, maar de bezoekers hielden de schade verder beperkt.

SC Cambuur deed goede zaken in de topper tegen Sparta. De Friezen wonnen na een 2-0 achterstand met 3-2 van Sparta. Donovan Deekman en Iliass Bel Hassani hadden de bezoekers op voorsprong gezet. Michiel Hemmen (2x) en Marco van der Heide bogen die achterstand om voor Cambuur.

De formatie uit Leeuwarden staat derde op twee punten van Helmond, Sparta bezet de zesde stek. Ook FC Volendam doet mee om de bovenste plaatsen. De Noord-Hollanders stijgen naar de vierde plek door een 3-1 overwinning op FC Oss. Go Ahead Eagles rekende thuis af met FC Den Bosch: 3-0.

Overige uitslagen Jupiler League:

Almere City FC - De Graafschap 1-0

FC Dordrecht - Telstar 3-2

Excelsior - FC Eindhoven 1-1

FC Emmen - SC Veendam 2-1

Datum: vrijdag 21 september 2012, 22:40
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Almere, Dordrecht, Drenthe, Eindhoven, Emmen, Flevoland, Friesland, Groningen, Helmond, Leeuwarden, Limburg, Maastricht, Noord-Brabant, Oss, Veendam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry