Raadsleden spreken bewoners Kanaleneiland over asbest

20/09
2012
20-09-2012

Een delegatie van de gemeenteraad brengt op woensdagavond 26 september een bezoek aan Kanaleneiland. Raadsleden gaan in gesprek met bewoners van de Stanleylaan en omgeving over hun ervaringen na de vondst van asbest. De bijeenkomst begint vanaf 19.30 uur in het ROC aan de Amerikalaan 109.

Tijdens deze extra wijkbijeenkomst willen leden van de Utrechtse gemeenteraad in gesprek met de bewoners van de Stanleylaan, Afrikalaan, Marco Pololaan en Amerikalaan. Eind juli werden deze bewoners geconfronteerd met de vondst van asbestdeeltjes. Een delegatie van de raad wil zich persoonlijk laten informeren over de situatie. De raad wil weten hoe het met de bewoners gaat en wat hun ervaringen zijn met de afwikkeling van het asbestincident.

Programma

19.30 uur Zaal open
20.00 uur Gesprek raadsleden met bewoners
22.00 uur Afsluiting

Elke twee weken bezoekt de gemeenteraad één van de tien Utrechtse wijken. De wijkbijeenkomst over de asbestsituatie in Kanaleneiland (wijk Zuidwest) is een extra bijeenkomst. De eerstvolgende reguliere wijkbijeenkomst is donderdag 8 november in Vleuten-De Meern.

Noot voor de media
Voor meer informatie over deze avond, kunt u contact opnemen met wijkservicecentrum Zuidwest (contactpersoon: Alex van der Vlist), via telefoonnummer 030 – 286 00 00 of e-mail zuidwest@utrecht.nl of de Griffie van de gemeenteraad.

E-mail zuidwest@utrecht.nl / griffie.gemeenteraad@utrecht.nl

Telefoon 030 – 286 00 00

Datum: donderdag 20 september 2012, 02:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen
Tags: Utrecht, Vlist, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry