Online zichtbaarheid: plaats persberichten rechtstreeks op internet

17/09
2012
ZEEWOLDE (EZPress) - EZPress News Distribution BV heeft weer enkele nieuwe features ingevoerd. Belangrijkse wijziging is dat er voortaan hyperlinks/anchors aan de berichten kunnen worden gekoppeld. Daarmee komt EZPress gebruikers tegemoet die de persberichtendienst inzetten ter verbetering van zoekresultaten (Search Engine Optimalization - SEO).

Via hyperlinks kunnen webpagina’s naar elkaar verwijzen. Voor al deze verwijzingen (ook wel koppelingen of links genoemd) geldt dat ze ten eerste bestaan uit het internetadres (url) waar naar toe wordt gelinkt, en ten tweede uit de anker, in het Engels aangeduid als anchor. De anchor is de tekst die in de browser wordt getoond. De anchortekst weegt vrij zwaar in de wijze waarop de zoekspiders de pagina waarnaar wordt verwezen, beoordelen. Met anchors zijn de SEO-resultaten gunstig te beïnvloeden.

Voortaan kunnen houders van een Online of Business Account een foto bij hun persbericht plaatsen. Dat is vooral handig als de persberichten worden doorgeplaatst naar de sociale media. Zo neemt Facebook de foto`s over die bij EZPress persberichten worden geplaatst.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 17 september 2012, 15:42
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Flevoland, Zeewolde

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry