Nutricia kiest Evident

13/09
2012
UTRECHT (EZPress) - Na een uitgebreid pitchtraject heeft Nutricia Advanced Medical Nutrition gekozen voor Evident als fullservice partner voor de ontwikkeling van een nieuwe Online Customer Engagement Platform. Evident is verantwoordelijk voor strategie/concept, design, realisatie, beheer en online marketing.

Het platform sluit volledig aan bij de strategie van Nutricia om de doelgroep nog meer centraal te stellen. Het platform (met verschillende doelgroep- en themawebsites) bedient de doelgroepen van Nutricia, namelijk medisch professionals en patiënten & verzorgers. Het vormt een stevige basis voor de online marketing, merkpositionering, productpropositie, support, service en dienstverlening.

Nutricia is onderdeel van Danone en internationaal marktleider op het gebied van gespecialiseerde dieetvoedingen voor medisch gebruik. Nutricia is toonaangevend op het gebied van medische voeding en voedingszorg voor (chronische) patiënten. Zij heeft een breed en uniek productaanbod voor veel verschillende patiëntengroepen met specifieke voedingsbehoeften.

Nutricia werkt nauw samen met de medische professie, voedingsspecialisten, onderzoekers en patiëntenorganisaties. De reputatie als innovatief bedrijf op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van medische voeding voor chronisch zieken blijft groeien.

Bij dit innovatieve profiel behoort een online platform dat naadloos aansluit bij de bedrijfsstrategie. Evident is trots op de keuze die Nutricia heeft gemaakt voor de samenwerking. In het najaar van 2012 verwachten we de eerste resultaten van de samenwerking te kunnen laten zien. Bekend is dat het platform op basis van het CMS Sitecore wordt gerealiseerd.

Voor meer informatie zie:

www.nutriciamedischevoeding.nl


www.nutricia.nl


//Einde bericht

Bron: Evident

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 13 september 2012, 16:14
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry