Samenwerking Koning & Hartman en Beijer Electronics op gebied van industriële automatisering

04/09
2012
AMSTERDAM (EZPress) - Technologiebedrijf Koning & Hartman tekent een partnerovereenkomst met Beijer Electronics uit Zweden. Beijer Electronics focust zich wereldwijd op industriële automatisering en robuuste datacommunicatie. Met de ondertekening van de overeenkomst is Koning & Hartman nu het distributiekanaal van Beijer Electronics in de Benelux op het gebied van Human Machine Interfaces (HMI).

De keuze om met Beijer in zee te gaan, is een voor de hand liggende beslissing voor Koning & Hartman. “Met de introductie van de nieuwe generatie iX bedieningspanelen in de Benelux zetten wij een grote stap voorwaarts op het gebied van HMI technologie. De huidige markt vraagt enerzijds om technische specifieke kennis en anderzijds om betaalbare hoogwaardige producten. Door deze partnerovereenkomst spelen we in op deze vraag door onze kennis op het gebied van Industrial Automation te combineren met de producten van Beijer Electronics,’’ aldus Nico Peet, General Manager Products & Systems Koning & Hartman.

Beijer Electronics is een snel groeiend technologie bedrijf dat zich focust op industriële automatisering en robuuste datacommunicatie. Al dertig jaar creëert Beijer Electronics innovaties en technologische oplossingen voor meer efficiency en lagere kosten bij hun klanten. Met Koning & Hartman verbindt Beijer Electronics zich aan een partner met veel kennis op het gebied van industriële automatisering.

De producten en oplossingen van Beijer Electronics hebben als doel om industriële processen en functies te controleren, monitoren en optimaliseren. De onafhankelijkheid van het bedrijf zorgt ervoor dat de focus louter op de behoeften van de gebruikers, systeemintegratoren en OEM’s ligt. Hierdoor sluiten de oplossingen probleemloos aan op de individuele eisen van de klant.

//Einde bericht

Bron: Koning & Hartman

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 4 september 2012, 15:22
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland, Zweden

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry