Wijkgezondheidsdag: de Bokkenbuurt in beweging

24/09
2009
24-09-2009

Alle bewoners van de Bokkenbuurt zijn op zaterdag 26 september van harte welkom op de Wijkgezondheidsdag. Het wordt een ontspannen en informatieve middag met sportieve activiteiten, workshops, gezondheidstestjes en verwennerijen. Wethouder Rinda den Besten (Volksgezondheid, Jeugd) doet om 12.00 uur de aftrap voor de Wijkgezondheidsdag.

De Wijkgezondheidsdag is voor alle bewoners van de wijk, van jong tot oud. De activiteiten staan in het teken van gezondheid, welzijn en sport. Het doel van de dag is om bewoners op een leuke manier aan te moedigen om gezond te leven en lekker te bewegen. Ook kunnen zij kennis maken met het activiteitenaanbod in de Bokkenbuurt op het gebied van gezondheid, welzijn en sport.

In beweging komen De dag staat in het teken van 'in beweging komen'. Er is voor elk wat wils: gezondheidstests, Oud-Hollandse spelen, Zumba, poppentheater, workshop gezonde voeding, de Piekerette, het Bokkenspel, een quiz, zangeres Kelly en Eddy (bekend in de wijk) achter de knoppen. Bewoners kunnen met hun goede ideeën voor een gezonde wijk een mooie prijs winnen.

De Wijkgezondheidsdag is op zaterdag 26 september van 11.00 tot 16.00 uur, in en rond het Buurthuis 't Bokkie, Elandplein. De toegang is gratis.

De gemeente Utrecht (GG&GD) organiseert deze Wijkgezondheidsdag in nauwe samenwerking met verschillende organisaties waaronder Portes, Aveant en Indigo. Kijk voor meer informatie over de wijkgezondheidsdag op www.utrecht.nl/gggd

Datum: donderdag 24 september 2009, 02:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry