Scholten Awater wint aanbesteding Veluwse Onderwijsgroep

29/08
2012
NIJMEGEN (EZPress) - In april 2012 heeft de Veluwse Onderwijsgroep ‘ICT Hardware’ gepubliceerd. Scholten Awater heeft hieraan deelgenomen en met succes. SA is namelijk één van de drie partijen die desktops, laptops, monitoren en randapparatuur mogen gaan leveren.

De Veluwse Onderwijsgroep is een reeds bestaande klant van Scholten Awater. Naast de levering van hardware mag Scholten Awater ook een aantal IT-diensten uitvoeren, waaronder het gebruiksklaar opleveren inclusief het aansluiten aan het netwerk en het afvoeren van oude apparatuur.

De looptijd van de raamovereenkomst bedraagt vier jaar met een optionele verlenging van één jaar. De geraamde contractwaarde bedraagt € 1.500.000,- inclusief verlenging.

De Veluwse Onderwijsgroep bestaat uit de onderwijsstichtingen SKPOOV, SKVPOAO en CVO Apeldoorn en samenwerkingsstichting SSt. VSG-CVO, bestaande uit het College van Bestuur en het Servicebureau. De Veluwse Onderwijsgroep biedt onderwijs aan ongeveer 20.000 leerlingen en beschikt over ruim 2.800 geautomatiseerde werkplekken verdeeld over veertien katholieke basisscholen, één school voor speciaal basisonderwijs en vier middelbare scholen. De locaties zijn verspreid over de gemeenten Apeldoorn, Epe en Brummen.

Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Scholten Awater:

“Wij zijn trots op het feit dat wij opnieuw door de Veluwse Onderwijsgroep zijn geselecteerd als vaste leverancier. Het opnieuw gegund krijgen van een aanbesteding is niet eenvoudig, ook nu heeft SA weer veel tijd en energie gestopt in het beantwoorden van alle vragen. Wij zijn dan ook verheugd dat dit heeft geleid tot de keuze voor de IT-hardware dienstverlening van Scholten Awater.”

//Einde bericht

Bron: Scholten Awater

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 29 augustus 2012, 12:53
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Apeldoorn, Brummen, Epe, Gelderland, Nijmegen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry