Vrijspraak voor she-male

28/08
2012
Den Haag , 28-8-2012

Een 34-jarige man die als vrouw door het leven gaat, is op 28 augustus 2012 vrijgesproken van dood door schuld op haar partner. Volgens de rechtbank is er onvoldoende bewijs om vast te stellen dat de partner is gedood door de schuld van de verdachte. De officier van justitie stelde dat de verdachte het slachtoffer heeft geduwd, waardoor het mes dat het slachtoffer vasthield in zijn lichaam terecht is gekomen.

De rechtbank kan niet vaststellen wat er exact is gebeurd rond de dood van de 25-jarige man. Als de verdachte het slachtoffer heeft geduwd, is daarmee nog niet vastgesteld of dit heeft geleid tot het overlijden van het slachtoffer. Het scenario waarbij het slachtoffer zichzelf in de buik heeft gestoken en daardoor is overleden kan de rechtbank niet uitsluiten. De rechtbank heeft de verdachte daarom vrijgesproken.

Fatale ruzie

Verdachte en haar partner hadden op 25 januari 2012 ruzie met elkaar. Daarbij werd over en weer geschreeuwd waarbij de verdachte dreigde de politie te bellen en het slachtoffer dreigde vervolgens zichzelf en verdachte neer te steken.

 

Datum: dinsdag 28 augustus 2012, 00:00
Bron: Rechtspraak.nl
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry