Betere gegevenskwaliteit voor Insight klanten

21/08
2012
VOORHOUT (EZPress) - Klanten van Insight Marketing Sofware hoeven zich in de toekomst minder zorgen te maken over de kwaliteit van de gegevens in hun marketing database. Insight Marketing Software werkt aan een nieuwe release met krachtige functionaliteit voor het waarborgen van de gegevenskwaliteit.

Insight Marketing Software, de oplossing voor multichannel business to business leadgeneratie, neemt binnenkort een nieuwe versie in gebruik met daarin krachtige functionaliteit voor het valideren en normaliseren van contactgegevens.

CRM systemen worden vaak slordig ingevuld. Website bezoekers zijn vaak onzorgvuldig bij het invullen van webformulieren of vullen bewust valse gegevens in. Contactpersonen veranderen regelmatig van werkgever. Hierdoor kan een marketingdatabase snel vervuilen. Slechte gegevens schaden de verzendreputatie voor e-mailmarketing. Zorgen voor onnodige kosten bij direct mail en telemarketing campagnes. Veroorzaken problemen bij het personaliseren van marketinguitingen.

Deze nieuwe functies controleren gegevens op onder andere het juiste gebruik van hoofdletters, de correcte invoer van telefoonnummers, postcodes of e-mailadressen, het juiste gebruik van velden en dubbele invoer van contactpersonen. Dit voorkomt onnodige irritaties, reputatie schade en kosten.

Bart Hoogenraad, directeur bij Insight Marketing Software B.V. zegt over deze komende release:

“Business to business marketing wordt steeds meer verantwoordelijk voor leadgeneratie. Door hen te voorzien van een makkelijk te gebruiken multichannel marketingplatform helpen wij onze klanten de concurrentie een stap voor te blijven. Want een goede multichannel aanpak geeft hogere conversie ratio’s, meer leads en kortere verkooptrajecten. Datakwaliteit is cruciaal bij het uitvoeren van multichannel campagnes.”

//Einde bericht

Bron: Insight Marketing Software B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 21 augustus 2012, 09:54
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry