Nobel organiseert tweedaagse Cloud Xperience

16/08
2012
NAARDEN (EZPress) - Op dinsdag 18 en woensdag 19 september 2012 organiseert Nobel, strategische ICT-partner voor de midmarket, de Cloud Xperience in Spant! te Bussum. Veel bedrijven zoeken naar een slimme manier om gebruik te maken van de Cloud om hun eigen business te innoveren en te optimaliseren. Tijdens de tweedaagse Cloud Xperience worden vrijwel alle kanten van Cloud Computing belicht, zoals de organisatie van hybride omgevingen, businesscontinuïteit in samenhang met Cloud Computing, de impact van Cloud op een ICT-afdeling, IT-trends en recente ontwikkelingen.

Tijdens de Nobel Cloud Xperience krijgen deelnemers antwoord op zowel technische als praktische vragen over de Cloud. Denk hierbij aan vragen als: Wat kan Cloud Computing ondernemers opleveren? Hoe veilig is data in de Cloud? Welke nieuwe businesskansen biedt de Cloud? En hoe zijn documentstromen te integreren in de Cloud?

Na een jaar waarin Cloud Computing een enorme vlucht heeft genomen, zet Nobel de zaken op scherp. Keynote speakers als Adjiedj Bakas, Alexander Klöpping, Bas Haring en Hans Appel spreken over technologische en sociale trends en hun impact op ICT- ontwikkelingen. Verder zullen nieuwe vormen van samenwerking worden toegelicht. Het programma bevat meer dan 25 vernieuwende onderdelen, zoals de Cloud Multi Pitch, Xpert Sessies, waarin deelnemers experts kunnen raadplegen over specifieke technieken, het Marktplein en real life sessies in de Xperience Lounge waar deelnemers kennis kunnen maken met alle gepresenteerde cloud-oplossingen.

Kijk voor het gehele programma, informatie over de sessies en de sprekers op www.cloudxperience.nl.

//Einde bericht

Bron: Cloud Xperience

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 16 augustus 2012, 16:24
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Bussum, Naarden, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry