Telindus-ISIT gaat support en onderhoud IP core netwerk T-Mobile verzorgen

14/08
2012
Utrecht, 14 augustus 2012 – Voor het support en onderhoud op hun IP core netwerk heeft T-Mobile Netherlands gekozen voor Telindus-ISIT, onafhankelijk specialist en leverancier op het gebied van netwerk, storage en managed services. Het IP core netwerk transporteert het spraak- en internetverkeer voor alle mobiele en vaste diensten van T-Mobile. Beschikbaarheid van het netwerk is daarom van essentieel belang voor de dienstverlening van T-Mobile aan haar klanten.

Het netwerk van T-Mobile bestaat uit Best in Class netwerkapparatuur. T-Mobile stelt dan ook hoge eisen aan leveranciers en partners. Telindus-ISIT heeft zich de afgelopen jaren bewezen als betrouwbare en flexibele partner van T-Mobile.

“Wij zijn trots op het vertrouwen dat T-Mobile uitspreekt met dit contract”, aldus Nico Kraima, Sales Director Service Providers van Telindus-ISIT. “Telindus-ISIT is een innovatieve en technologisch gedreven netwerkintegrator met een zeer vakkundige 24x7 service-organisatie. Wij kijken er naar uit om hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de klanttevredenheid van T-Mobile.”

Datum: dinsdag 14 augustus 2012, 10:02
Bron: Telindus-ISIT
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry