Bits of Freedom zoekt juridische stagiaires [vacature]

06/07
2012
Zit je in het laatste jaar van je rechtenstudie en is internet je passie? Dan is dit de stage voor jou! Bits of Freedom is op zoek naar getalenteerde juridische masterstudenten die zich hebben gespecialiseerd in gebieden als telecommunicatierecht, auteursrecht en computercriminaliteit.

Wat zal je doen?

Je zal een cruciale bijdrage leveren aan het werk van Bits of Freedom door intensief samen te werken met de juridische onderzoekers (waaronder ex-advocaten) van Bits of Freedom. Je zal diepgravend onderzoek doen op interessante gebieden zoals cybersecurity, netneutraliteit, filesharing en notice-and-takedownmaatregelen.

Wat zal je leren?

Bits of Freedom is dé plek om te leren over de juridische en politieke ontwikkelingen rond internetvrijheid. Waar mogelijk nemen we je mee naar besprekingen met beleidsmakers en journalisten. Maar ook investeren we in je ontwikkeling: we zullen je nog beter leren schrijven, grondig onderzoek leren doen en leren bloggen.

Wie zoeken we?

Je zit in het laatste jaar van je studie.Je hebt een aantoonbare interesse in internetvrijheid.Je bent gespecialiseerd in het informatierecht of een onderdeel daarvan.Je hebt uitstekende resultaten behaald in je studie.Je bent voor een periode van 2-3 maanden beschikbaar. 

We bieden een stagevergoeding van 500,- euro per maand.

Geïnteresseerd?

Iedere week hebben wij een sollicitatieronde. Kandidaten waarvan wij een sollicitatie per email vóór het einde van woensdag ontvangen horen op donderdag of ze voor een gesprek die vrijdag worden uitgenodigd.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Ot van Daalen: +31(0)6 5438 6680, ot.vandaalen@bof.nl of Simone Halink: +31 (0) 6 4628 2693, simone.halink@bof.nl. Gelieve een sollicitatiebrief met CV en referenties te sturen aan Ot van Daalen per email (naar bovenstaand adres).

Datum: vrijdag 6 juli 2012, 14:41
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry