TDK-Lambda introduceert twee nieuwe voedingsseries

19/06
2012
AMSTERDAM (EZPress) - TDK-Lambda, specialist op het gebied van voedingen voor een breed scala aan toepassingen, introduceert twee nieuwe series met voedingen van hoge kwaliteit. De Green 500W-voedingen kenmerken zich door een enorm laag verbruik en voldoen daarmee aan de Europese ERP-richtlijn, terwijl de Z+-serie bestaat uit programmeerbare voedingen in de range van 200 tot 800W. Beide series zijn leverbaar via Koning & Hartman.

Groene 500W-voedingen

De ‘groene’ 500W-voeding van TDK-Lambda is een AC/DC voeding met een fan voor koeling, die voldoet aan de Europese ErP (Energy related Products) richtlijn. Tot de belangrijkste eigenschappen behoren een hoge efficiency van 90% en een laag eigen verbruik van ( 0,5W. Er zijn diverse uitgangsspanningen verkrijgbaar van 5V t/m 48V. Het is mogelijk om de spanning op de uitgang met een potentiometer of externe spanning in te stellen op een andere gewenste waarde. De 24V- en 36V-modellen kunnen bij inschakelen gedurende 10 minuten tot 600W leveren. Gerichte toepassingen zijn er op het gebied van; LED, Display, Audio- en Video, ITC., Informatiezuilen, Test en Meetsystemen, Verkeerssystemen.

Z+-serie

De nieuwe Z+ serie van TDK-Lambda bestaat uit programmeerbare voedingen in de vermogensrange van 200 tot 800W.

Samen met de modellen uit de EVA serie (2400W) en de GENESYS serie (750W – 5000W) vormt de Z+-serie een compleet programma. De spanning aan de ingang kan variëren tussen 85 – 265VAC. De spanning op de uitgang is regelbaar tot 100VDC en de stroomwaarde tot 75A. De compacte samenbouw maakt het mogelijk om totaal 6 units in een 19’’ rack te plaatsen. Gerichte toepassingen zijn er onder andere op het gebied van Test en Meetsystemen en productieprocessen.

Koning & Hartman levert het complete gamma van TDK-Lambda. De productexperts van Koning & Hartman helpen u graag bij de keuze voor de juiste voeding.

//Einde bericht

Bron: Koning & Hartman

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 19 juni 2012, 14:32
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry