Inovativ top finalist Microsoft Partner of the Year Award

26/06
2012
SCHIPHOL (EZPress) - Inovativ is wereldwijd finalist voor de Microsoft Private Cloud Partner of the Year Award. De award onderscheidt partners die buitengewone private cloud-oplossingen leveren op basis van Microsoft-technologie. Inovativ kreeg de wereldwijde onderscheiding voor zijn innovatieve private cloud voor KLM.

De Partner of the Year Award kent diverse categorieën, met meer dan 3000 inzendingen uit de hele wereld. Winnaars van de Private Cloud Partner of the Year Award blinken uit in innovatieve private cloud-oplossingen op basis van Hyper-V, Microsoft System Center en gerelateerde producten.

KLM: extra servercapaciteit binnen enkele uren

De private cloud voor KLM implementeerde gooide dan ook hoge ogen. Belangrijkste doel van de oplossing: minder doorlooptijd van een aanvraag voor extra servercapaciteit. En dat lukte: de doorlooptijd ging terug van 6 weken naar luttele uren.”Onze insteek is altijd om klanten meer controle te laten krijgen op hun IT-omgeving,” aldus Maarten Goet, managing consultant van inovativ. “Dat reduceert kosten en tijd, én geeft ruimte om snel in te spelen op kansen. Bij KLM zijn we ruimschoots in die misse geslaagd. We zijn heel blij met de internationale waardering van Microsoft daarvoor.”

Succes door innovatieve oplossingen

Jon Roskill, Corporate vice president van de Microsoft Worldwide Partner Group: “Microsoft erkent Partner Award-finalisten voor hun buitengewone inzet bij het oplossen van unieke klantproblemen. Onze partners zijn cruciaal voor ons succes. Het is hún creativiteit en innovatiedrang die aan de basis staan van het wederzijds, langdurig succes. We feliciteren de finalisten met hun prestaties en kijken ernaar uit toekomstige successen te volgen.”

Dé System Center Specialist van Nederland en België

Inovativ is in Nederland en België dé System Center-specialist. Met behulp van de System Center Suite, Forefront en Hyper-V helpt het organisaties grip te krijgen op hun IT-beheer en de kosten ervan drastisch te verlagen. De visie: meer controle over de infrastructuur geeft ruimte voor innovatie. De ervaren consultants staan klanten met raad en daad bij: zij zijn verantwoordelijk voor zowel advies als implementatie. U vindt Inovativ op Schiphol, tegenover Microsoft. Meer weten? Kijk op www.inovativ.nl of bel 020 - 8909 100.

//einde bericht

Bron: Inovativ

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 26 juni 2012, 09:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry