Zes nieuwe niche webshops onder Voor-thuis.nl

28/06
2012
LEIDEN (EZPress) - Door middel van de merkshops biedt voor-thuis.nl in nauwe samenwerking met de leveranciers een mooie winkelomgeving waarin het assortiment en de volledige merkbeleving tot haar recht komen. Als aanvulling op de bestaande merkshops is ook de volledige collectie van Jamie Oliver, EvaSolo, Koziol en Vacuvin ondergebracht in aparte shops. Het vinden van de juiste producten binnen deze collecties wordt zo gemakkelijker.

De nieuw gelanceerde merkshops zijn:

Evasolo-voor-thuis.nl

Jamieoliver-voor-thuis.nl

Koziol-voor-thuis.nl

Vacuvin-voor-thuis.nl

Categorieshops

Naast de merkshops en bestaande categorieshops zijn er twee nieuwe categorieshops gelanceerd. De eerste is hangmat-voor-thuis.nl met een mooie collectie hangmatten voor als het zonnetje straks weer gaat schijnen. Verder is lamp-voor-thuis.nl gelanceerd waarin een uitgebreide collectie lampen van merken zoals Leitmotiv, Balvi, Brink, OOOMS en Seletti zijn opgenomen.

Voor-thuis.nl

De nieuw gelanceerde niche shops zijn onderdeel van de uitbreidingen van de woonwebwinkel voor-thuis.nl. Voor-thuis.nl is een toonaangevende webwinkel, onder het dak van SB Commerce, met een uitgebreid design assortiment voor Home & Living.

Op voor-thuis.nl vindt u in het steeds groeiende assortiment veel bekende producten en grote design merken, maar ook exclusieve collecties en onbekende maar hard groeiende design merken. Wij werken er hard aan om het assortiment zo gevarieerd mogelijk te houden om voor iedereen de geschikte woonaccessoires te bieden.

Voor-thuis.nl heeft een collectie van ruim 9.000 producten verdeeld over de hoofdwinkel en de 27 niche shops. De komende periode zullen er nog meer uitbreidingen in het assortiment en webshops volgen.

//Einde bericht

Bron: Tritac

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 28 juni 2012, 09:13
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Leiden, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry