Google Easter Egg in Android 4.1

02/07
2012
Jelly Beans vliegen over het scherm in Android 4.1 Google houdt er van om Easter Eggs te verstoppen en heeft er ook weer eentje in het nieuwe Android 4.1 besturingssysteem Jelly Bean gestopt: Vliegende Jelly Beans!

Net als bij andere versies, komt de Easter Egg tevoorschijn door in de instellingen snel een paar keer op het Android versienummer te klikken. In Android 4.1 Jelly Bean is het dus een plaatje van een Jelly Bean en als je daar vervolgens weer lang op drukt, krijg je vliegende Jelly Beans te zien. In de huidige versie van Android (Ice Cream Sandwich) zie je de Android met een Ice Cream Sandwich als buik. Door daar lang op te drukken, komt hij naar je toe en vliegt uiteindelijk over je scherm. Op YouTube zijn filmpjes te zien met de Google Easter Egg in actie, zoals deze.

Om de Jelly Bean Easter Egg in het echt te zien, moeten we nog even geduld hebben. In Amerika komt de Nexus 7-tablet met Jelly bean deze maand uit. Volgens geruchten is Nederland een paar maanden later aan de beurt.

[Via: Computer Idee]

Datum: maandag 2 juli 2012, 13:02
Bron: Hyped.nl
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry