Android 4.1 heet Jelly Bean

22/06
2012
Google geeft naam nieuwe Androidversie prijs Volgende week vindt het ontwikkelaarsevenement Google I/O plaats. Het gerucht gaat al een tijdje dat hier de nieuwe Androidversie aangekondigd zal worden.

De nieuwe versie gaat Jelly Bean heten en zal worden aangeduid met versienummer 4.1. Op de Amerikaanse online telefoonwinkel van Google Play werd gisteren bevestigd dat het om versienummer 4.1 gaat. Een oplettende gebruiker zag bij het vergelijken van prijzen van de Galaxy Nexus dat Google deze telefoon aanprijst met de tekst: “ De nieuwste smartphone van Google, binnenkort de eerste telefoon met Android 4.1 Jell..’’ De zin stopt abrupt maar het is bijna zeker dat het hier om Jelly Bean gaat en dat deze als update naar de Galaxy Nexus komt. De online telefoonwinkel van Google Play is overigens nog niet beschikbaar in Nederland.

Android 4.1

Van Android 4.1 werd een tipje van de sluier opgelicht met een screenshot van de nieuwe versie. Het eerste wat daaraan opviel was de transparante lay-out van de Google-zoekbalk. Het microfoon-icoontje in de balk krijgt ook een ander uiterlijk.

[Via: Computer Idee]

Datum: vrijdag 22 juni 2012, 10:03
Bron: Hyped.nl
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry