Bits of Freedom zoekt student of stagiair marketing [vacature]

18/06
2012
Zit jij in het laatste jaar van je studie marketing en zoek je een stage- of afstudeerplek? Of ben je net afgestudeerd en zoek je werkervaring? Dan hebben wij een interessante en uitdagende opdracht voor je!

Bits of Freedom heeft een grote en diverse achterban. Om de communicatie met deze achterban te verbeteren, willen we meer inzicht krijgen in onze supporters. Waarom steunen ze ons? Wat verwachten ze er voor terug? En waarin onderscheiden ze zich van anderen? We zoeken een expert op het gebied van online marketing die dit voor ons gaat onderzoeken.

Wij zoeken een student of stagiair met:

uitgebreide kennis van online marketingervaring met doelgroepanalyse en segmentatiehet vermogen om strategisch, analytisch en creatief te denkeneigen ideeën, een actieve houding en een hoge mate van zelfstandigheidkennis van het werk en de onderwerpen van Bits of Freedom 

Wij bieden:

een fulltime of parttime stage- of afstudeerplekgoede begeleiding en een eigen werkplek bij ons op kantooreen uitdagende opdracht, met veel ruimte voor eigen initiatief en invullingde kans om praktijkervaring op te doen en concreet bij te dragen aan ons werk 

De periode, duur en stagevergoeding stemmen we graag met je af.

Vind je dat jij de kennis en kwaliteiten hebt om ons te helpen met dit onderzoek? Stuur dan je motivatie en cv naar tim.toornvliet@bof.nl.

Neem voor vragen en meer informatie contact op met Tim Toornvliet +31(0)6 18 60 64 72 / tim.toornvliet@bof.nl.

Datum: maandag 18 juni 2012, 15:46
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry