Nog één keer achter Oranje

15/06
2012
Tilburg, Pieter Vreedeplein (Jan van de Weijer)
“Het was twee wedstrijden qua sfeer heel goed op het Pieter Vreedeplein en het werd alleen maar beter. We hadden een goede opkomst, maar door de resultaten gingen mensen eerder naar huis. Natuurlijk maken we er aanstaande zondag ook weer een feest van. Dat is ook de boodschap die we nu naar buiten willen brengen. Dat we nog een keer de schouders eronder willen zetten.”

Hummelo, Café FF naar Steef (Steef Dorrestijn)
“Hier in de geboortestreek van Klaas-Jan (Huntelaar, red.) hadden we dubbele teleurstelling; dat hij niet meedeed en dat we verloren. Er is hoop. Dan moeten we wel anders beginnen; met Klaas-Jan en zonder Van Bommel! We hopen dat ie er toch nog een paar maakt en wel zo’n paar dat het genoeg is om door te gaan. De Duitsers doen vast hun plicht, die willen altijd winnen, ze hebben ‘Kampfgeist’.

Groningen, Café De Kachel (Gerhard Sannes)
“We zaten de afgelopen weken steeds bomvol tijdens de wedstrijden. Dat moest ook wel, want we hebben ook kosten gemaakt. Als het zondag goed komt, zouden we nog winst kunnen draaien, nu is het een kwestie van de kosten terugverdienen. Daarvoor hadden we drie wedstrijden nodig. Ik verwacht zondag een wat minder volle kroeg. Als voetballiefhebber geloof ik er niet meer in, als cafébaas heb ik hoop.”

Amsterdam, Dirk van Dam
“Natuurlijk geloof ik er nog in! We hebben toch nog een kans? We hebben hier gisteravond met een hele groep gezeten, toen was de sfeer op een gegeven moment wel ver te zoeken. Maar zondag zitten we hier sowieso weer met een hoop mensen in het oranje te kijken. Het zou toch lullig zijn als we niet eens door de poulefase heenkomen? De bal is rond.”

Goirle, Toon van de Pol
“Hoe het met de stemming in de Oranjestraat is? Tja, na gisteravond niet zo best. Er is nog een beetje geloof, maar het is toch vooral hopen. Het zou wel een heel groot wonder zijn als het toch nog lukt om de volgende ronde te halen. Wij sluiten hier de biertap aan, we zetten de tent op en we zien wel wie er nog zin heeft en komt opdagen.”

Datum: vrijdag 15 juni 2012, 10:51
Bron: Metro Sport
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Goirle, Groningen, Noord-Brabant, Noord-Holland, Tilburg

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry