Vodafone “Mobiles for Good Challenge”: 120.000 euro voor drie beste mobiele zorgconcepten [ADV]

12/06
2012
Mooie beloning voor unieke mobiele zorgconcepten De Vodafone Foundation en Waag Society lanceren de Mobiles for Good Challenge, een zoektocht naar de drie beste ideeën voor het inzetten van mobiele technologie om gezondheidszorg en welzijn te verbeteren. De winnaars kunnen met elk 40.000 euro, kantoorruimte in Amsterdam en professionele begeleiding hun concept versneld op de markt brengen. Dit is bekendgemaakt tijdens de PICNIC Innovation Mash Up in Amsterdam. Vodafone organiseerde al eerder grote competities voor mobiele internetondernemingen, zoals de Mobile Clicks award.

Rob Shuter, CEO bij Vodafone Nederland en juryvoorzitter van de ”Mobiles for Good”-wedstrijd: “Eenvoudige toegang tot betaalbare gezondheidszorg is een fundamenteel mensenrecht. Wij geloven dat mobiele technologie een unieke rol kan spelen in de gezondheidszorg en zijn op zoek naar slimme ideeën om hier aan bij te dragen.”

Ruimschoots voor de sluitingsdatum op vrijdag 31 augustus om 17.00 uur kunnen deelnemers tijdens drie workshops hun ideeën voor gouden tips voorleggen aan experts. Na een voorselectie presenteren zes finalisten op het PICNIC Festival in Amsterdam op 18 september 2012 hun concept in een live ‘pitchronde’ aan de jury. Daarna worden direct de drie winnaars bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie over de Mobiles for Good Challenge of om je aan te melden op mobilesforgood.nl. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws, volg dan onze tweets via de hashtag #mobilesforgood.

Datum: dinsdag 12 juni 2012, 06:05
Bron: Hyped.nl
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry