Bedrijfsleven maakt programma van eisen voor nieuw bestemmingsplan Kellen

12/06
2012
dinsdag 12 juni 2012

De wensen en plannen van bedrijven moeten het uitgangspunt zijn bij het maken van een nieuw bestemmingsplan voor Kellen, niet de bestaande situatie. Hanteer ruim omschreven bestemmingen met meer bebouwingsmogelijkheden op bestaande kavels. Behoud de mogelijkheden voor goederenoverslag in de Industriehaven en via de stamspoorlijn.

Dit zijn de belangrijkste punten uit het Ontwikkelplan Kellen dat de Ondernemerscoöperatie Tiel en de Kamer van Koophandel Midden-Nederland hebben opgesteld. Vandaag is dit plan aangeboden aan wethouder Corry van Rhee-Oud Ammerveld van de gemeente Tiel.

Voor het maken van het Ontwikkelplan hebben de Ondernemerscoöperatie en de Kamer van Koophandel bijeenkomsten gehouden met de ondernemers op Kellen. Daarmee zijn wensen en knelpunten van het bedrijfsleven in kaart gebracht en gebundeld.

Het plan geldt als ‘programma van eisen’ van het bedrijfsleven voor het nieuwe bestemmingsplan voor Kellen. Het bedrijfsleven wil een zo investeringsvriendelijk mogelijk bestemmingsplan: ondernemers die willen uitbreiden of herontwikkelen op de huidige bedrijfslocatie moeten niet onnodig worden ingeperkt.

De gemeente Tiel actualiseert het bestemmingsplan voor de bedrijventerreinen Kellen en Medel in de komende maanden. Gemeente, OCT en KvK organiseren voor alle ondernemers op deze terreinen een inloopbijeenkomst op donderdag 5 juli a.s.,van 17.00 tot 20.00 uur in het gebouw van de Kamer van Koophandel aan de Laan van Westroijen 6 in Tiel.

Datum: dinsdag 12 juni 2012, 09:16
Bron: KvK
Categorie: Economie
Tags: Gelderland, Tiel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry