Anita Witzier maakt programma met Ajouad El Miloudi

21/09
2009
Anita Witzier en Ajouad El Miloudi gaan de eenmalige tv-show over vrijwilligers- organisatie De Zonnebloem presente- ren. Dat heeft de KRO maandag laten weten. In het programma, dat de titel `Let the sun shine’ draagt, zetten Witzier en El Miloudi vrijwilligers en gasten van de vereniging in het zonnetje. “De verras- singen, roerende verhalen en bijzondere ontmoetingen tussen vrijwilligers en gasten zijn de belangrijkste ingrediĆ«nten van het 75 minuten durende program- ma“, aldus de KRO.

Nadat El Miloudi de vrijwilligers en gasten thuis overvalt, vraagt hij ze bij hem in de bus te stappen om naar de studio in Aalsmeer te rijden waar hen een complete verrassing staat te wachten. Witzier verwelkomt ze met een warm onthaal in de studio, waar duidelijk wordt welk verhaal er achter de vrijwilliger schuilgaat. “Of het nu een lang gekoesterde wens is die in vervulling gaat of een hereniging met een familielid uit een ver land, het worden bijzondere verrassingen voor bijzondere mensen“, vertelt een zegsvrouw van de KRO. “Danny de Munk, Ambassadeur van De Zonnebloem, heeft in deze uitzending een speciale rol.”

Dit jaar levert De Zonnebloem al 60 jaar een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysieke beperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd. Door middel van huisbezoek, activiteiten en vakanties geeft de vereniging kleur aan hun leven en helpen de 40.000 vrijwilligers gevoelens van eenzaamheid te verminderen. Daar wil De Zonnebloem in deze uitzending graag bij stilstaan.

Let The Sun Shine is op woensdag 14 oktober om 21.20 uur te zien op Nederland 1.

Datum: maandag 21 september 2009, 10:50
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry