Goedkoop mobiel internet van bliep

30/05
2012
Budgetprovider biedt onbeperkt mobiel internet voor 50 cent per dag Met veel tamtam verscheen mobiele provider bliep onlangs ten tonele. Vandaag heeft de budgetprovider zijn concurrerende tarieven bekendgemaakt.

De marketingmachine van *bliep draait op volle toeren. Een gelanceerde teaser-site fulmineerde woest tegen de bestaande providers en hun onheuse verdienmodellen. Sinds vandaag is er ook enige substantie aan de plannen gegeven: *bliep heeft zijn tarieven bekendgemaakt. Opvallend is vooral het goedkope mobiele internet. Daarvoor lever je echter ook functionaliteit in: met *bliep kun je niets in het buitenland.

Bij *bliep zijn alleen prepaid-sims te koop. Voor € 1 koop je online een sim-kaart met € 1 beltegoed. Je kunt dan al gratis gebeld worden en sms ontvangen. Het aantrekkelijke zit hem in de tarieven voor mobiel internet. Voor € 0,50 per dag krijg je onbeperkt mobiel internet, sms en ping. Het addertje onder het gras bestaat in deze uit een snelheidsbeperking: bij *bliep krijg je 384 kbps download en 64 kbps upload – ruim langzamer dan concurrerende providers. Er is echter geen datalimiet. Mocht je sneller internet willen, dan kun je upgraden naar een bundel van € 1 per dag. Het internet versnelt daarbij tot 3,6 Mbps/1 Mbps, en je kunt ook onbeperkt bellen naar andere *bliep-gebruikers. Er wordt echter ook een datalimiet van 2 GB van kracht.

Via de homepage kun je een sim-kaart bestellen. *bliep maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. De volledige tariefkaart is online in te zien.

Datum: woensdag 30 mei 2012, 13:01
Bron: Hyped.nl
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Bellen
Door Ben op 30/05/2012 om 16:47 (Gast, IPTrace: 277bc2)
Alleen jammer dat bellen zo duur is - 25 cent per minuut!

Misschien handig voor een reservetelefoon?


Website by Web Chemistry