Nieuwe commercial voor Defensie

29/05
2012
Defensie is gisteren gestart met een nieuwe tv-commercial. Als onderdeel van de wervingscampagne ‘Je moet het maar kunnen’ wordt de wervingsboodschap de komende 2 weken en vanaf half september op diverse zenders en online uitgezonden.

De commercial valt onder de ‘Employer Branding campagne’ en richt zich op een breed publiek. De boodschap is niet direct wervend, maar laat wel zien wat werken bij Defensie inhoudt. Het spotje is  te zien op Ned1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Veronica, SBS6, Net5, MTV en Comedy Central.

Doelgroepen

De wervingscampagne ‘Je moet het maar kunnen’, waarin de Defensieonderdelen samen optrekken bij de werving van militairen, wordt steeds verder uitgerold. Eerder al gingen diverse  doelgroepcampagnes live met in het oog springende acties: de wervingsactie voor technisch personeel via Marktplaats en de mogelijkheid voor HBO- en WO-studenten begin mei om kennis te maken met het officierschap tijdens een Masterclass Leidinggeven op de Nederlandse Defensie Academie en het Koninklijk Instituut voor de Marine.

Datum: dinsdag 29 mei 2012, 16:21
Bron: Defensie
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry