DDi realiseert koppeling met Cash

29/05
2012
HOOFDDORP (EZPress) - Hoofddorp, 29 mei 2012 – DDi Development heeft een technische koppeling gerealiseerd tussen haar product DDi Factuur en Cash. Daarmee kunnen gebruikers van deze financiële applicatie voortaan hun inkomende facturen geautomatiseerd verwerken. De koppeling met Cash is de 30e koppeling tussen een financieel pakket en DDi Factuur.

DDi Factuur, de oplossing van DDi Document Software voor de automatische verwerking van inkoopfacturen, heeft in de afgelopen 10 jaar een grote lijst gebruikers opgebouwd in de zorg, overheid, het onderwijs en bankwezen. In die periode zijn ook tal van technische koppelingen gerealiseerd met de meest gangbare financiële systemen. Cash ontbrak tot voor kort aan die lijst.

Dankzij de eigen Development afdeling heeft DDi Document Software de mogelijkheid om technische koppelingen naar wens van de gebruiker te ontwikkelen en in te richten. Ook koppelingen met financiële pakketten die door bedrijven zelf zijn ontwikkeld zijn daardoor zeer goed mogelijk.

De nieuw gerealiseerde koppeling tussen Cash en DDi Factuur is inmiddels succesvol in gebruik genomen door de eerste klant. Komende maand staan volgende opleveringen gepland.

Over DDi Factuur

DDi Factuur is de standaard oplossing van DDi Document Software om inkoopfacturen snel, foutloos en volledig geautomatiseerd te verwerken. Via een koppeling met het gebruikte financiële systeem wordt iedere factuur op het juiste moment ter controle aangeboden bij de juiste budgethouder, tijdig betaald en automatisch digitaal gearchiveerd.

Over DDi Document Software

DDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties “van Papier naar Digitaal”. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie en/of realisatie van elektronisch archief, elektronisch dossier, automatische formulierverwerking, factuurautomatisering en purchase-to-pay.

//einde bericht

Bron: DDi Document Software

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 29 mei 2012, 11:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry