Facebook iPhone app voor camera

25/05
2012
Snel afbeeldingen plaatsen Facebook introduceert de Camera app voor iPhone waarmee je sneller en eenvoudiger met foto’s op Facebook kan werken. Zo kun je een reeks foto’s in een keer uploaden in plaats van één voor één.

Wanneer je de nieuwe mobiele Camera app start dan krijg je een feed te zien van de foto’s van je vrienden waardoor je kunt swipen (vegen) om zo naar hun albums te gaan of je kunt er natuurlijk op klikken om een vergroting te zien. Werk je veel met foto’s dan biedt de nieuwe Facebook Camera app de handige optie om foto’s in een keer tegelijk te uploaden door simpelweg de up te loaden foto’s aan te vinken.

Fotobewerken met Facebook Camera app

Voordat je de foto’s deelt, kun je ze voorzien van een bijschrift en vrienden ‘taggen’ op de foto. Fotobewerkingen doen met de app is ook mogelijk. Een uitsnede maken, roteren en het toevoegen van filters behoren ook tot de mogelijkheden.

Facebook Camera app voor iPhone download

De Facebook Camera iPhone app is uit de App Store te downloaden maar nog niet voor Nederlanders beschikbaar. De commentaren zijn over het algemeen niet erg positief. Facebook nam onlangs Instagram over voor 1 miljard dollar maar mag het komende jaar nog geen gebruik maken van Instagram totdat de Federal Trade Commission (FTC) de overname goedkeurt. Eén gebruiker noemt de Facebook Camera app in ieder geval een ‘weak version of Instagram’.

[Via: Computer Idee]

Datum: vrijdag 25 mei 2012, 10:08
Bron: Hyped.nl
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry