'Reparateurs, doorwerkers en landverhuizers' in stadhuis

25/05
2012
25-05-2012

Met de portretten van deze drie bijzondere categorieën Utrechters geven de fotografen Brigitte van den Boogert en Lilian van Rooij een gezicht aan stadgenoten die anders niet snel op de voorgrond treden. De portretten zijn nu te zien in het Utrechtse stadhuis.

Ouderen die na hun pensioen doorwerken; avonturiers die hun geboorteland voor Utrecht verruilden; vakmannen die tijdens de economische crisis het hoofd koel houden. Zie hier de thema's in het maatschappelijk geëngageerde vrije werk van de Utrechtse fotografen Brigitte van den Boogert en Lilian van Rooij. Met hun overzichtstentoonstelling in het stadhuis geven zij een gezicht aan mensen die anders niet snel op de voorgrond treden, maar wel indruk maken met hun verhalen over de liefde voor hun vak of voor Utrecht. En zo een ode brengen aan de diversiteit in onze stad.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk en gedurende de openingstijden van het stadhuis (Korte Minrebroederstraat 2 in Utrecht) te zien van woensdag 6 juni tot en met donderdag 5 juli 2012.

Datum: vrijdag 25 mei 2012, 02:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry