Huur een fiets van een ‘local’

25/05
2012
Verhuur je fiets via Splinster Voor ons Nederlanders is de fiets een ideaal middel om de stad te verkennen maar wanneer we in het buitenland zijn, is het vaak zoeken naar fietsverhuur. Splinster is een website waarbij lokale inwoners hun eigen fiets te huur aanbieden.

Via Spinlister huur je een fiets van een fietsverhuurbedrijf maar dus ook van lokale inwoners van de stad die je bezoekt. Geen fiets met een groot MacBike-bord aan de voorkant dus. Prijzen varieren van 10 euro per dag voor een gewone fiets tot 40 euro voor een bijvoorbeeld een luxer racefiets. Het werkterrein van Splinster is momenteel vooral New York en San Francisco. Maar de website wil uitbreiden naar andere steden en ook als je buiten de VS woont, kun je je fiets te huur aanbieden.

Ga je met het vakantiegeld dat je vandaag hebt ontvangen naar New York of San Francisco dan is dit in in ieder geval een leuke manier om een fiets te huren. Zo kom je meteen in contact met een inwoner van de stad die je bezoekt en krijg je er misschien nog een paar gratis leuke tips ook.

[Via: Computer Idee]

Datum: vrijdag 25 mei 2012, 08:09
Bron: Hyped.nl
Categorie: Internet en ICT
Tags: New York, San Francisco, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry