Koningin bezoekt Werving en Selectie

23/05
2012
Koningin Beatrix heeft vandaag een werkbezoek gebracht aan het DienstenCentrum Werving en Selectie (DCWS). Centraal stonden het instroomproces en de nieuwe wervingscampagne ‘Je moet het maar kunnen’.

De vorstin is tijdens haar bezoek geïnformeerd over de werkwijze en de rol van DCWS binnen Defensie. Ze sprak onder meer met wervingsvoorlichters en een campagnemanager van de afdeling Arbeidscommunicatie en Werving, met een teamleider Psychologische Selectieen een keuringsarts. Verder werd ze bijgepraat over het instroomtraject Veiligheid en Vakmanschap (VeVa).

Het DienstenCentrum Werving en Selectie is verantwoordelijk voor het gehele proces van instroom van militair personeel, van het wekken van belangstelling op de arbeidsmarkt tot en met het aanstellen van geschikt bevonden sollicitanten.‘Werving en Selectie’ vormt daarmee de brug tussen de civiele maatschappij en de organisatie.Daarnaast adviseert het DCWS defensieonderdelen over de geschiktheid van kandidaten voor specifieke functies door het afnemen van assessments  en psychologische tests.

Datum: woensdag 23 mei 2012, 16:14
Bron: Defensie
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry