Kosteloos Bellen met Facebook en Belcentrale

23/05
2012
ROTTERDAM (EZPress) - Begin vandaag nog met het maximaal benutten van uw Facebook-pagina met de Bel-Mij-Nu-applicatie van Belcentrale. Doe u 0800 nummer de deur uit en laat mensen u gratis bellen middels Facebook.

Met deze applicatie kunnen potentiële klanten eenvoudig contact met u opnemen. Met één klik op uw Facebook-pagina maken ze verbinding met uw organisatie. De applicatie zorgt voor een lage drempel, waardoor bezoekers van uw pagina sneller over de streep worden getrokken contact met u op te nemen. Denk aan de vele mogelijkheden men kan bijvoorbeeld bij u reserveren, makkelijker om informatie vragen of een telefonische bestelling plaatsen.

Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter dan bellen we u terug is niet meer van deze tijd. Belcentrale maakt gebruik van de mogelijkheden van VOIP en Facebook om de bereikbaarheid te verbeteren.

Bezoekers op uw Facebook-pagina, klikken op de applicatie, de gebruiker typt zijn telefoonnummer in en binnen enkele seconden gaat zijn telefoon over. Als de gebruiker op neemt wordt hij direct naar u doorverbonden, zonder dat hij hier voor ook maar iets betaald of moeite heeft hoeven doen.

De Gratis Bel-Mij-Nu-app kunt u gemakkelijk zelf toevoegen via bel-mij-nu.nl Het mooie van deze applicatie is dat hij gratis is en dat hij binnen 5 minuten op uw pagina is geïnstalleerd. Ervaring met Facebook-apps is geen vereiste.

Belcentrale blijft investeren in het vernieuwen van de communicatie tussen u en uw klanten! Social media is daar een integraal onderdeel van, de komende tijd zullen nog meer zaken worden geïntroduceerd.

www.bel-mij-nu.nl


//Einde bericht

Bron: Belcentrale.nl

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 23 mei 2012, 06:55
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry