Oktober is Pink Ribbon Maand

01/10
2011
Het is Oktober en zoals ieder jaar is Oktober `Pink Ribbon Maand’  Bij borstkanker denk je misschien meteen aan vrouwen 1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker in haar leven. Maar wist je dat er per jaar ook 100 mannen de diagnose borstkanker krijgen? Borstkanker raakt ons allemaal, direct of indirect. Tijd voor actie!

Steun Pink Ribbon

Wil je Stichting Pink Ribbon steunen? Help dan mee bij het vragen van aandacht voor borst- kanker. Dat kan op verschillende manieren. We geven je enkele voorbeelden.

Abonneer je op de Pink Ribbon Nieuwsbrief

Wanneer jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan ben jij Vriend(in) van Stichting Pink Ribbon. De nieuwsbrief informeert je over acties, evenementen en andere inspirerende initiatieven van Stichting Pink Ribbon. Klik hier om je aan te melden voor de Pink Ribbon nieuwsbrief.

Word vriend(in)

Draag jij Stichting Pink Ribbon een warm hart toe? Steun jij Pink Ribbon door het organiseren van een actie of door het kopen van één van de Pink Ribbon artikelen? Fantas- tisch! Dan willen wij jou graag als Vriend(in). Meld je aan als Vriend(in) op de Pink Ribbon website en Pink Ribbon houdt jou op de hoogte van projecten, acties, evenementen en inspirerende initiatieven. Laat mensen in je omgeving zien dat jij vriendin bent en spoor ze aan dat ook te worden.
Koop een Pink Ribbon product

Met het kopen van de Pink Ribbon producten, zoals de Geluksarm- band, het kopen van het Pink Rib- bon Magazine of het kopen van een van de producten van onze partners steun je ons. Meer weten over de producten van onze part- ners of de Pink Ribbon artikelen? Ga naar pinkribbon.nl.

Organiseer een Pink Ribbon evenement

Je kunt betrekkelijk eenvoudig een sportief, cultureel, of culinair evenement organiseren. Het or- ganiseren van een actie doe je zelf en Stichting Pink Ribbon helpt je graag met de inhoud en uitvoe- ring. Kijk voor voorbeelden van evenementen die je kunt organi- seren op www.pinkribbon.nl en maak je eigen actie aan op onze

speciale ‘actiepagina’. Je kunt na- tuurlijk ook mee doen aan een van de evenementen die voor ons ge- organiseerd worden.

Sponsor Pink Ribbon

Een manier om geld in te za- melen tijdens een evenement is door sponsoring door bijvoorbeeld vrienden en familie. Stichting Pink Ribbon heeft hiervoor een speci- aal sponsorformulier ontwikkeld, dat je op de website kunt vinden. Ook hebben wij een speciale site waarop je jouw actie kunt communiceren en mensen enthousiast kunt maken om te sponsoren.

Maak je donatie over naar Pink Ribbon

Elke bijdrage is van groot belang. Ook donaties zijn van harte wel- kom. Wil jij eenmalig of maande- lijks een bedrag doneren? Maak je donatie over op rekening 1234 t.n.v. Stichting Pink Ribbon.

meer informatie, bezoek www.pinkribbon.nl

Datum: zaterdag 1 oktober 2011, 15:15
Bron: Goed Nieuws.com
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry