Nieuwe White paper Elektronische factuurverwerking

08/05
2012
HOOFDDORP (EZPress) - Rondom binnenkomende facturen schuilen onvermoed veel kosten. Het verwerkingsproces van facturen kan echter slimmer n goedkoper. Dat is de boodschap in de nieuwe White paper van DDi Document Software over Elektronische factuurverwerking welke vanaf vandaag beschikbaar is.

In de White paper gaat DDi in op de oplossing om de afhandeling van inkoopfacturen te optimaliseren. Het vertelt tevens waar de winst nu precies te behalen valt.

Factuurverwerkingsproces

Belangrijk advies vanuit DDi is het zogenaamde Papier denken vaarwel te zeggen. De papieren processen zijn ooit ingericht op de wensen en mogelijkheden op dat moment. Door de komst van technische toepassingen is er tegenwoordig steeds meer mogelijk. Zo ook bij factuurverwerking. Door automatisering kunnen veel handelingen die doorgaans tijdrovend en arbeidsintensief zijn sneller en eenvoudiger worden uitgevoerd. Voor een optimaal verwerkingsproces moet de bestaande papieren werkwijze grondig worden bekeken. Het wiel moet dus eigenlijk opnieuw uitgevonden worden. DDi helpt u daarbij.

In de nieuwe White paper Elektronische factuurverwerking voor verlichting van de lasten welke DDi vanaf heden beschikbaar stelt staat omschreven hoe organisaties een optimaal ingericht factuurverwerkingsproces op een efficinte manier bereiken. Meer informatie over het digitaliseren van inkoopfacturen is te lezen in de White paper Elektronische factuurverwerking. Deze is verkrijgbaar via www.ddi.nlkennisbankwhitepapers.

Over DDi Document Software

DDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties van Papier naar Digitaal. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie enof realisatie van elektronisch archief elektronisch dossier automatische formulierverwerking factuurautomatisering en purchasetopay.

einde bericht

Bron DDi Document Software

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 8 mei 2012, 11:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry