Minister Verhagen gastheer TEDxBinnenhof

04/04
2012
DEN HAAG (EZPress) - Minister Verhagen van Economische Zaken Landbouw en Innovatie ELI is op 25 juni 2012 gastheer van TEDxBinnenhof Catwalk for Innovation in de Ridderzaal. TEDxBinnenhof zal via livestream op andere plekken in Nederland en op diverse ambassades in het buitenland te volgen zijn.

Innoveren de zoektocht naar vernieuwende producten en diensten doe je niet alleen voor de markt. Innovatie draagt bij aan oplossingen die nodig zijn voor de grote maatschappelijke uitdagingen zoals vergrijzing duurzaamheid of volksgezondheid waar we nationaal en internationaal voor staan. Dat zijn de groeimarkten van morgen. TEDxBinnenhof biedt een breed en internationaal podium voor kennisuitwisseling discussie om elkaar te ontmoeten en om nieuwe innovatieve ideen op te doen aldus Minister Verhagen.

TEDxBinnenhof Catwalk for Innovation vindt plaats van 14.00 uur tot 15.30 uur. 10 sprekers zullen op een catwalk een presentatie TEDtalk houden van 7 minuten in de Ridderzaal. Op meerdere locaties verspreid door het hele land en op ambassades wereldwijd worden gelijktijdig side events georganiseerd voor en door bedrijven kennisinstellingen en regionale organisaties.

Einde bericht

Bron Ministerie van ELI

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 4 april 2012, 07:53
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry