One.com breidt webruimte tot 200 procent uit

16/03
2012
AMSTERDAM (EZPress) - One.com leverancier van webhosting services biedt zijn gebruikers vanaf vandaag tot 200 procent meer webruimte.

De webruimte van One.coms 3GB 10GB en 40GBpakketten wordt uitgebreid tot respectievelijk 5GB 30GB en 60GB. De verhoging zal automatisch worden doorgevoerd voor nieuwe en bestaande gebruikers terwijl de prijs van 33 euro exclusief BTW voor het eerste jaar gelijk blijft.

De uitbreiding komt er omdat er bij consumenten een steeds grotere behoefte is aan webruimte niet alleen voor webhosting en emailaccounts maar ook omdat ze steeds meer bestanden zoals fotos documenten en muziek willen opslaan en delen. Het toenemende gebruik van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets draagt ook bij aan deze trend.

De opkomst van cloud computing en de technologische vooruitgang in web services zorgt ervoor dat veel consumenten online bestanden delen met familie vrienden en collegas aldus Thomas Medard Frederiksen COO bij One.com. Met de uitbreiding van de webruimte reageren we hier op. We streven ernaar ons aanbod af te blijven stemmen op de behoeften van de consumenten.

Einde bericht

Bron One.com

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 16 maart 2012, 13:42
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

lzxippkz
Door Michaelatmon op 23/06/2017 om 21:41 (Gast, IPTrace: 3619b3)
wh0cd764129 cheap cephalexin online advair diskus ESOMEPRAZOLE PHARMACY Generic Viagra


Website by Web Chemistry