Maak kennis met zorg en welzijn op zaterdag 17 maart

16/03
2012
ZOETERMEER (EZPress) - Kom een kijkje nemen achter de schermen bij zorg en welzijnsorganisaties. Zaterdag 17 maart is de Open Dag Zorg en Welzijn. Abvakabo FNV steunt dit initiatief.

Om kennis te maken met het waardevolle werk dat wordt uitgevoerd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen of om gewoon eens in het echt te zien wat familie of vrienden voor belangrijk werk doen. Ook kunnen mensen met interesse in een baan in zorg en welzijn ontdekken of werken in de sector cht iets voor hen is.

Bekende Nederlanders zoals Isa Hoes Koert Jan de Bruin Andr van Duin Ruud Feltkamp en Chazia Mourali werken mee aan een publiciteitscampagne en vertellen waarom de Open Dag van Zorg en Welzijn interessant is. Verder rijdt de Zorg en Welzijn Zorgkaravaan door Nederland. Ruim duizend zorg en welzijnsorganisaties doen mee.

Abvakabo FNV ondersteunt deze open dag. Als grootste vakbond in de zorg en welzijn is Abvakabo FNv betrokken bij de medewerkers. Zij doen waardevol werk voor onze samenleving. Het is goed dat het grote publiek eens kan zien hoe leuk werken in zorg en welzijn is.

Wil jij de Open Dag van Zorg en Welzijn bezoeken Ga naar www.opendagzorgenwelzijn.nl klik op jouw regio en kijk waar jij terecht kunt op 17 maart.

Einde bericht

Bron Abvakabo FNV

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 16 maart 2012, 09:34
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry