Distributieovereenkomst Green Data System en Coraid

25/02
2012
AMSTERDAM/BRUSSEL (EZPress) - Coraid aanbieder van Ethernet gebaseerde SANen NAS oplossingen en Green Data Systems gespecialiseerd distributeur in duurzame cloud storage en Data Center oplossingen zijn een distributieovereenkomst aangegaan voor de verkoop van Coraidoplossingen. De overeenkomst is van toepassing op de BeNeLux en Duitse markt. CoRaid heeft wereldwijd meer dan 1500 klanten in 45 landen. Er zijn verschillende Technology alliances waaronder recent met Veeam Software.

Green Data Systems was op zoek naar een beproefde leverancier van Ethernet gebaseerde SANen NAS oplossingen. Het product dat Coraid levert zijn zogenoemde EtherDrive storagetoepassingen en heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept. Deze toepassingen bieden een goede en eenvoudige oplossing voor eindgebruikers die een gedeelde storageinfrastructuur zoeken. Coraid is met haar open en veelzijdige oplossingen een welkome aanvulling op onze portfolio zegt Frank Niens Technical Manager bij Green Data Systems. Met Coraid kunnen wij hoogstaande en betrouwbare oplossingen aan onze klanten bieden.

Green Data Systems GDS is een vooraanstaande speler op het gebied van storage cloud en virtualisatieoplossingen en diensten. GDS heeft jarenlange ervaring in de gespecialiseerde distributie van deze oplossingen. Met een portfolio aan slimme en duurzame oplossingen en diensten helpt GDS klanten bij het optimaliseren van IT Infrastructuren om daarmee kosten te besparen en productiviteit te verhogen.

Door de toevoeging van de high performance dataopslagsystemen van Coraid is het productportfolio van Green Data Systems gecompleteerd zegt Wessel Graatsma CEO van Green Data Systems. Hierdoor kunnen we onze resellers beter van dienst zijn. Zij kunnen op hun beurt klanten oplossingen bieden die gebaseerd zijn op EtherDrive storagetoepassingen. Deze toepassingen bieden een goede en eenvoudige oplossing voor eindgebruikers die een gedeelde storageinfrastructuur zoeken..

Doelgroepen voor de deze storagetoepassingen zijn onder meer overheidsorganisaties universiteiten en andere organisaties die virtualisatie cloudcomputing hoge rekenkracht en videoomgevingen willen ondersteunen.

Voor meer informatie www.greendatasystems.com of infogreendatasystems.com.

Einde bericht

Bron Green Data Systems

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: zaterdag 25 februari 2012, 07:51
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, België, Brussel, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry